mayland 18.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Zakładam nowy wątek. Niebawem wkleję zdjecie z dzieciństwa. Mała dziewczynka dumnie siedząca na masce wymaroznego w tamtych czasach samochodu - syrenki Liczę na odzew, nie ukrywam Do założenia tego wątku zostałam zmotywowana przez osoby poznane na forum. Padła taka propozycja w komentarzach do dzienników budowy. Wychodząc naprzeciw takiej potrzebie wątek niniejszy uważam za otwarty Zapraszam wszystkich do zamieszczania starych zdjęć z dziecinstwa (tych w rajstopkach również ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Zakładam nowy wątek. Niebawem wkleję zdjecie z dzieciństwa. Mała dziewczynka dumnie siedząca na masce wymaroznego w tamtych czasach samochodu - syrenki Liczę na odzew, nie ukrywam Do założenia tego wątku zostałam zmotywowana przez osoby poznane na forum. Padła taka propozycja w komentarzach do dzienników budowy. Wychodząc naprzeciw takiej potrzebie wątek niniejszy uważam za otwarty Zapraszam wszystkich do zamieszczania starych zdjęć z dziecinstwa (tych w rajstopkach również ) Hej Popieram w całej roziągłości I nawet takie w rajstopkach i zielonym fartuszku mam!!!! Tylko nie wiem jak stare fotki powrzucać, bez skanera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No musisz zeskanować niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 w najgorszym wypadku zrobić fotkę fotce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No musisz zeskanować niestety No to dup..........blada z fotek, owego nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No to ja będę pierwszy Nie wiem ile miałem wtedy lat Ten czerwony kapturek to ja Ze zdjęcia wynika że chyba miałem być dziewczynką http://img261.imageshack.us/img261/6122/a2cg7.jpg i jak Wam się podobam?? Zachęcam wszystkich do wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.12.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rom podobny kubraczek miala moja siostra i mój małż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rom, no słodziak, że szkoda gadać! Czy teraz też takie włoski blond śliczne masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rom, no słodziak, że szkoda gadać! Czy teraz też takie włoski blond śliczne masz? no niestety Sciemniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rom dziękuję Stukuś wpadnij na mieście do jakiejś kafejki internetowej i Ci to tam zeskanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rom dziękuję Stukuś wpadnij na mieście do jakiejś kafejki internetowej i Ci to tam zeskanują Z fotką w kapciuszkach , zielonym fartuszku i rajstopach w miejsce publiczne???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Bez torebki to niczego się nie obawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że żaden poseł tu nie zagląda.....bo jescze mnie posądzi o odmienne preferencje seksualne i zamkną to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 swietny krasnal !!!! rom , rozczuliles mnie na maxa poszukam czegos u mnie moze dam wam sie posmiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 swietny krasnal !!!! rom , rozczuliles mnie na maxa poszukam czegos u mnie moze dam wam sie posmiac Nie będziemy się śmiać! Wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 frosch cieszę się że Ci się podoba Dałaś mi do myślenia....hmmmm....a może to po prostu krasnal a nie czerwony kapturek???? No dalej!!!!!!!! Kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Rom, no słodziak, że szkoda gadać! Czy teraz też takie włoski blond śliczne masz? no niestety Sciemniały już sie bałam że napiszesz wyłysiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 haha na szczęście nie byłem niedawno w gębach nie widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.12.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 jakby co zawszeć możemy się wyprzeć że to nie my tylko nasze dziecka coby, żeby nikt nas za rajstopki, fartuszki i kapturki nie zamykał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts